BLOG
BLOG
PRESĂ
15 August 2020

Bucuroși de veste?

Cafeneaua noastră din Brașov se bucură de 7 ani de prezența voastră. Pentru acest lucru, vă mulțumim! În decursul anilor, am încercat mereu să vă surprindem toate simțurile rasfățându-vă cu băuturi dedicate tuturor gusturilor, de la produse pe baza de cafea, răcoritoare, vegane, tip gustare și până la deserturi delicioase decorate sub forma borcanelor specifice nouă.

Am ținut mereu cont de opiniile și solicitările voastre. În decursul timpului, ne-ați cerut în numeroase rânduri să deschidem bucătăria și să vă invităm la masă. Ne face plăcere să vă anunțăm pe această cale faptul că odată cu începutul lunii august, Coffeol a ales să funcționeze în regim de restaurant. Așadar, am creat un meniu de specialitate pentru toate gusturile și am încercat ca pentru orice moment al zilei alegeți să ne vizitați, să fim pregătiți cu feluri de mâncare spectaculoase.

Trecem împreună în revistă, noile delicii semnate Coffeol, și vă prezentăm următoarele compoziții:

 

MIC DEJUN

OMLETĂ CU ȘUNCĂ, CAȘCAVAL ȘI SALATĂ MIXTĂ - 22 LEI

OLETA CU ZUCCHINI ȘI SALATĂ MIXTĂ - 22 LEI

OMLETĂ CU CIUPERCI, CAȘCAVAL ȘI SALATĂ MIXTĂ - 20 LEI

COFFEOL BREAKFAST - 28 LEI

SCRAMBLED EGGS CU SALATĂ MIXTĂ - 20 LEI

 

APERITIVE

MIX BRUSCHETE (roșii, somon, prosciutto, cremă de sardine) - 25 lei

PLATOU BRÂNZETURI (brie, camembert, blue cheese, caș afumat, emmentaler) 330 GR / 30 LEI

PLATOU RECE (chorizo, prosciutto, caș afumat, roșii, somon afumat) 400 GR / 35 lei

MIX DE CIUPERCI GRATINATE (brie, blue cheese, cașcaval, emmentaler) 300 GR / 20 lei

 

SALATE

SALATĂ CAESAR CU PUI 300 GR / 27 LEI

SALATĂ CAESAR CU CREVEȚI 300 GR / 29 LEI

SALATĂ CU CREVEȚI MARINAȚI 300 GR / 30 LEI

SALATĂ CU HALLOUMI 300 GR / 27 LEI

SALATĂ NICOISE 320 GR / 30 LEI

 

SUPE / CIORBE

SUPĂ CREMĂ DE CIUPERCI 300 GR / 15 LEI

SUPĂ CREMĂ DE LEGUME CU ULEI DE TRUFE 300 GR / 15 LEI

CIORBĂ DE PUI A LA GREC 300 GR / 17 LEI

 

FEL PRINCIPAL

PULPĂ DE RATĂ CU VARZĂ ROȘIE ȘI SOS DE PORTOCALE 470 GR / 42 LEI

OBRAJORI DE VITĂ ÎN SOS DE VIN CU PIURE DE CARTOFI CU HREAN 450 GR / 48 LEI

COTLET DE BERBECUȚ ÎN CRUSTĂ DE VERDEȚURI CU CARTOFI DUCHESSE 450 GR / 65 LEI

CIOLAN DE PORC CU VARZĂ CĂLITĂ - 38 LEI

PIEPT DE PUI MARINAT CU PIURE DE MORCOVI ȘI SPARANGHEL 400 GR / 35 LEI

SOMON CU UNT, PIURE DE CONOPIDĂ, MIX DE CIUPERCI ȘI SPARANGHEL 400 GR / 30 LEI

 

PASTE

TAGLIATELLE CU SOMON 300 GR / 32 LEI

TAGLIATELLE CARBONARA 300 GR / 30 LEI

PENNE QUATTRO FORMAGGI 300 GR / 30 LEI

                                

DESERT

PANNACOTTA - 17 LEI

CHEESECAKE CU SOS DE FRUCTE DE PĂDURE - 18 LEI

 

Ce să fie, ce să fie?! Sperăm că am reușit să vă surprindem ca de fiecare dată și să vă punem puțin în dificultate cu decizia alegerii unei farfurii care să vă facă să ne treceți pragul și a doua oară.

Va așteptăm să servim masă împreună în Piața Sfatului, Brașov, str. Michael Weiss, 16. Poftă bună!

23 Martie 2020

Provocarea anului

Dragii nostri clienți,

Sperăm că sunteți bine. Prin intermediul acestui articol dorim să vă aducem la cunoștiintă faptul ca de o săptămână Coffeol România și-a întrerupt activitatea până la noi actualizări cu privire la situația cu care ne confruntăm cu toții.

Se spune ca ne confruntăm cu o criză. Noi vrem să fim ceva mai optimiști și să o numim provocare. Este un pas pe care îl vom trece cu toții, cu bine, atât timp cât punem siguranța noastră și a celor din jur pe primul loc.

Din acest motiv dorim să împărtășim câteva sfaturi pe care ar trebui cu toții să le urmăm pentru a depăși această situație de urgență.

  • Zâmbiți și bucurați-vă de timpul petrecut acasă pentru că era o vreme când vă doreați mai mult decât orice să puteți face acest lucru.
  • Hobby-urile voastre au fost mereu puse pe locul 2. Ei bine, acum este momentul să citiți o carte, jucați un joc de societate sau să gătiți mai des.
  • Este foarte important să facem sport. Dat fiind faptul că nu ne putem deplasa, va sugerăm să îi oferiți corpului vostru măcar o jumatate de oră pe zi de mișcare.
  • Mâncați sănătos. Cu răsfațul dulce vă așteptăm noi după încheierea acestei perioade.
  • Stați pozitiv. Vorbiți cât de des puteți cu prietenii sau familia prin intermediul videocall-urile, ieșiti pe geam pentru o gură de aer proaspăt și puneți-vă pe o foaie planurile de viitor. Acum o să aveți o persectivă mult mai obiectivă asupra priorităților voastre.

Noi ne-am setat aceste câteva sfaturi ca reguli generale în cadrul echipei Coffeol România. Am dorit cu această ocazie să le împărtășim si cu voi, bineînteles.

Regulile de igienă le știți deja, așa că nu vom mai pune noi accentul pe ele. Vă rugăm doar să le respectați. Împreună putem depăși această provocare mai repede.

În rest ce putem să vă spunem este că ne lipsiți. Ne lipsesc diminețile alături de voi și mirosul de cafea proaspăt măcinată. Cu siguranță, fiecare dintre noi vom aprecia altfel ieșitul în oraș după această perioadă, însă nu vă faceți griji…revenim curând.

Aveți grijă de voi, #coffeolovers, rămâneți acasă și continuați să vă protejați și să oferiți siguranță celor din jurul vostru.

 

Cu drag,

Echipa Coffeol România

04 Martie 2020

Revenim curând...

3 ani în București au fost dedicați vouă. Am căutat mereu rețele perfecte pentru a vă putea aduce zâmbetul pe buze. Am dorit să vă oferim un moment de răsfăț și bună-dispoziție. Am ales să vă livrăm fericire la borcan și dragostea primei cafele de dimineața. Ne-ați trecut pragul de atâtea ori și ne-ați lăsat să devenim parte din timpul vostru liber. Pentru asta, vă mulțumim!  

Mulțumim pentru 3 ani în care ați ales să faceți stânga la intratea în Centru Vechi și pentru că ne-ați dăruit cele mai frumoase amintiri. Toate acestea le-am adunat într-un borcan, iar acest borcan pentru noi este cel mai special dintre toate. Îl vom păstra mereu în bagajul Coffeol.

Experiența alături de voi ne-a făcut să ne dorim mai mult. De aceea, pe aceasta cale dorim să vă transmitem că ne vom revedea curând. Daca la începutul călătoriei noastre ne-am dorit ca toată lumea să audă de cafeneaua de pe strada Franceză, acum scopul a devenit mai personal. Dorim să fim noi personajul care leagă prietenii, asistă la discuții lungi și care are grijă ca ambientul să fie perfect.   

Pentru moment, drumul Coffeol duce acum la Brașov în Piața Sfatului. Aroma de cafea intensă vă va conduce la noi. Ușile rămân larg deschise. Ne găsiți pe strada Michael Weiss, 18, ori de câte ori vi se face poftă de noi.  

Pe scurt, pentru toți cei care ne-au trecut pragul în ultimii 3 ani în București, mulțumim!

02 Februarie 2020

New year, new us

Începem anul cu dreptul și cu noi schimbări menite să vă încânte gusturile și să vă trezească toate simțurile. Dacă v-am îndulcit suficient, ne-am gândit să vă oferim un altfel produs de categoria premium pentru momente de relaxare și bună-dispoziție alături de cei dragi.

Așadar, faceti cunoștiință cu Timbrus Purcari Estate care oferă cafenelei o nouă viziune asupra conceptului de #coffeeandwine. Începând de astăzi înainte, la Coffeol România se vor servi produse pe baza de cafea aromată specifică fiecărui gust, deliciile prea-bine cunoscute și îndrăgite de voi, dar și o nouă gamă de produse vinicole.

Timbrus este un proiect internațional de crearea a unor vinuri moldovenești care oferă clienților Coffeol o experiență unică provenită din natura regiunii Purcari, tradițiile vinicației și măiestria specialiștilor. Veti putea experimenta, astfel, un nou gust rafinat și elegant al brandului Coffeol și așa cum v-am obișnuit am introdus câte un produs specific fiecărei preferințe: Barrel Fermented Chardonnay 2018, De Autor Limited Edition, Saperavi Oenologist Reserve, Saperavi, Rară Neagră, Fetească Neagră, Polifonia 1/2/3, Rose, Viorica, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Traminer. Orice ați alege suntem siguri ca vă vom reuși să vă surprindem toate simțurile.

De acum, serile alătui de cei dragi vor fi mai intime și mai aromate alături de un pahar de vin, o atmostferă plăcută și caldă. Această experientă rafinată te va provoca să ne treci din nou pragul.

Vă așteptam cu tot dragul în Centru Vechi - București (str. Franceză , nr. 44) și Piața Sfatului – Brașov (str. Michael Weiss, 18). Să ciocnim împreună pentru un nou an și un nou început!

25 Iunie 2019

Freshness Campaign

#coffeolovers, de curând am lansat o nouă gamă de produse care vă va surprinde toate simțurile. Freshness este un deliciu de vară care se poate servi ca gustare sau ca mic dejun. Este o combinație de iaurt și cereale cărora le-am adaugat diferite arome pentru gustul specific al fiecărei persoane care ne trece pragul. Așadar, puteți alege dintre Freshness cu afine, Freshness cu miere si alune și Freshness cu ciocolata. Oricare sortiment preferați vă va oferi un moment de răsfăț și bună dispoziție.  Este o gustare ușoară destinată oricărei parte din zi care pune accentul pe folosirea unor ingrediente sănatoase și proaspete.

Pentru că v-am promis mai multe surprize de vară delicioase și pentru că deliciile Coffeol reprezintă povestea anotimpurilor, venim în întâmpinarea voastră cu alte 3 produse sezoniere care generează o fuziune de gust și arome fresh, sănătoase care vă vor răcori chiar și în cele mai călduroase zile. Cele 3 ceaiuri au la bază infuzie de fructe, lămâie și plante naturale, bucăți mari de fructe proaspete și gheață gata să vă ofere un plus de energie.

Vă asteptăm în locațiile noastre din București și Brașov pentru un moment de bun gust și răsfăț!

24 Ianuarie 2019

Snaxy Madness

#coffeolovers, acum ceva timp, am lansat cea mai nouă versiune din categoria nebuniilor noastre la borcan.  Aceasta este rezultatul dulce-sărat al unei frumoase colaborări  cu prietenii noștri de la Salatini România. Snaxy Madness, așa am numit această explozie de gust, îți va surprinde toate simțurile. 

Este o combinație dintre cald, cu o compoziție delicioasă pe bază de ciocolată caldă, unt de arahide...și rece, cu un decor realizat prin adăugarea înghețatei de vanilie și produselor vedetă (sticksuri și pernuțe crocante umplute cu cremă fină de arahide).

Salatini România a lansat, acum puțin timp, două noi tipuri de gustări: Snaxy Peanut Cream Sticks și Snaxy Peanut Cream Nuggets.  Acestea reprezintă elementul cheie în noua noastră băutură,  obținându-se echilibrul perfect dintre dulce și sărat, cald și rece.

Snaxy Madness este disponibil, acum, în locațiile noastre din București și Brașov.Trebuie să-l încerci! Este o nebunie de gust pentru toate gusturile. 

Așteptăm părerile voastre!

Echipa Coffeol România

20 Octombrie 2018

20% REDUCERE

#coffeolovers, dorim să vă urăm un nou an școlar cât mai productiv și multe-multe rezultate frumoase!  
  
Astfel, venim în întâmpinarea voastră cu 20% reducere la toate produsele 'Take Away', pe baza carnetului de student. Ce produse se încadrează în această categorie 'To Go' ? Este simplu:  
  
Pentru zilele și, mai ales nopțile lungi de studiu care necesită energie suplimentară, puteți achiziționa orice produs pe bază de cafea, atât din categoria celor calde, cât și cele reci (ex.Iced/Caramel Macchiato, Iced/Cappuccino, Iced/Latte, etc).  
  
Pentru un gust răcoritor, avem la dispoziția voastră 'Super Lemonade' cu aromă de pepene galben sau căpșuni, Fresh de portocale, grapefruit sau mix și Citronade.  

Pentru a vă îndulci ziua cu arome specifice fiecărei preferințe, vă oferim aceeași reducere și pentru produsele din categoria noastră specială, Frappeol. Puteți alege orice sortiment de la Choco Chip Mint, Oreo, Snickers, Raffaello, până la Peanut Butter Cocoa (raw vegan). Avem 11 variante delicioase și continuăm cu produsul vedetă al acestei veri "Bubble Gum Frappeol", explozia de culori și gust într-un singur pahar. 
  
De asemenea, nu putea lipsi din această promoție ciocolata caldă albă sau neagră, ceaiurile și deliciile din categoria "House Special Blends" (Coffeol Shake și Iced Thai Coffee).  
  
Așadar, țineți-vă carnetele de student pe aproape și, vă așteptăm, cu mare drag și multe zâmbete, în locațiile noastre din București și Brașov!  
  

Să aveți un an cât mai productiv, noi vă ținem pumnii!  
  
Echipa Coffeol România 

 

 

ȚINE LEGĂTURA CU NOI
Abonează-te

Abonează-te și vei fi primul care află despre noutățile Coffeol.Termeni şi condiţiiPolitica de confidenţialitate

Coffeol © All rights Reserved .