BLOG
BLOG
PRESĂ
20 Octombrie 2018

20% REDUCERE

#coffeolovers, dorim să vă urăm un nou an școlar cât mai productiv și multe-multe rezultate frumoase!  
  
Astfel, venim în întâmpinarea voastră cu 20% reducere la toate produsele 'Take Away', pe baza carnetului de student. Ce produse se încadrează în această categorie 'To Go' ? Este simplu:  
  
Pentru zilele și mai ales nopțile lungi de studiu care necesită energie suplimentară, puteți achiziona orice produs pe bază de cafea, atât din categoria celor calde, cât și cele reci (ex.Iced/Caramel Macchiato, Iced/Cappuccino, Iced/Latte, etc).  
  
Pentru un gust răcoritor, avem la dispoziția voastră 'Super Lemonade' cu aromă de pepene galben sau căpșuni, Fresh de portocale, grapefruit sau mix și, Citronade.  

Pentru a vă îndulci ziua cu arome specifice fiecărei preferințe, vă oferim aceeași reducere și pentru produsele din categoria noastră specială, Frappeol. Puteți alege orice sortiment de la Choco Chip Mint, Oreo, Snickers, Raffaello, până la Peanut Butter Cocoa (raw vegan). Avem 11 varinate delicioase și continuăm cu produsul vedetă al acestei veri "Bubble Gum Frappeol", explozia de culori și gust într-un singur pahar. 
  
De asemenea, nu putea lipsi din această promoție ciocolata caldă albă sau neagră, ceaiurile și deliciile din categoria "House Special Blends" (Coffeol Shake și Iced Thai Coffee).  
  
Așadar, țineți-vă carnetele de student pe aproape și, vă așteptăm, cu mare drag și multe zâmbete, în locațiile noastre din București și Brașov!  
  

Să aveți un an cât mai productiv, noi vă ținem pumnii!  
  
Echipa Coffeol România 

 

 

ȚINE LEGĂTURA CU NOI
Abonează-te

Abonează-te și vei fi primul care află despre noutățile Coffeol.Termeni şi condiţiiPolitica de confidenţialitate

Coffeol © All rights Reserved .