MENIU
MENIU
ARABICA CLASIC
ARABICA MARE
ARABICA MIC
CHILLERS MARE
CHILLERS MIC
COCKTAILS
DIVERSE
EXTRA
FRAPPEOL MARE
FRAPPEOL MIC
ÎNGHEȚATĂ
MADNESS
TEA AND CHOCO MARE
TEA AND CHOCO MIC
APERITIVE
FEL PRINCIPAL
FRESHNESS
MIC DEJUN
WINE
PASTE
SALATE
STICLA
SUPE/CIORBE

 
SORTIMENTE
CAFEA
 

 
ARABICA
 
Cafeaua arabica este o specie de arbore de cafea de origine indigenă situată în munții din sud-vestul Etiopiei.
Cafeaua arabica este considerată a fi prima specie de cafea care a fost cultivată, totul începând în sud-vestul Etiopiei acum aproximativ 1.000 de ani.
 
 
Cafeaua arabica deține un conținut mai scăzut de cafeină, între 0.8 și 1.4 %. Arabica are o aromă delicată și rafinată, puțin acidă.

 
ORGANIC
 
 
Cafeaua organică este cultivată fără a se folosi îngrășăminte sintetice sau pesticide urmând să fie culeasă și împachetată fără implicarea oricărei substanțe chimice.
 
 
Cafeaua organică este mai bună pentru sănătate în sensul că nu conține îngrășăminte sintetice.
Aceasta stimulează metabolismul și ajută la energizarea organismului la fel ca și celelalte tipuri de cafea.

 
DECAF
 
 
 
 
În cazul acestui tip de cafea (fără cofeină) procesul începe de la boaba de cafea neprăjită (verde) și implică eliminarea cofeinei prin baia de aburi.
Acestea sunt apoi clătite cu un solvent special care extrage cafeina, dar în același timp lasă restul proprietăților boabei nemodificate.
În final procesul este repetat până când cafeina este eliminată în proporție de 99.9 %.
ȚINE LEGĂTURA CU NOI
Abonează-te

Abonează-te și vei fi primul care află despre noutățile Coffeol.



Termeni şi condiţii



Politica de confidenţialitate

Coffeol © All rights Reserved .